mucho amor

mucho amor

Sunday, February 26, 2012

Hello Strangers!



Hello Hi and Assalamualaikum :)


Tetiba kaaaan, terdapat idea pulak nak update blog hari ni. Mengada betul la. Time malas nak update, idea kemain mencurah-curah. Nasib baik ada blog. Boleh update dekat sini. Klau tidak, ibarat mencurah air ke daun keladi je la cerita ni. Muahaha. Okay... Tetiba. Sebenarnya dah lama dah kita experience benda ni. Sebenarnya la kan. Memang sebenar-benarnya lah :p 


I just wanted to say.... Sekarang ni hidup kita seronok sangat. Ye awak, seronok sangat-sangat. Memang seronok lahhhh -.- K, sebenarnya saja nak bagitahu. Thanks la dah jadi stranger dalam hidup saya sekarang ni. Thanks sesangat. And please eh, dah jadi stranger tu. Jadilah stranger yg sejati. Tk payah dah sesusah tegur-tegur saya lagi dah. Saya dah biasa dah. Orang ignore saya, saya okay. Saya ignore awak? K, pi bagitau satu dunia yg saya ni je la yg salah. "Eh Alyaa kan, dia dah sombong la skarang" Amboi banyak comel muka monyet awak? Nak kaki ke nak tangan cik akak? cik abang? Eh awak awak awak tuu, tolong dengar sini eh. Kita memang dah biasa. Dah biasa cakap sensorang. Dah biasa awak tk jawab apa yg kita tanya and tersangat lah biasa bila kita kena ignore. Huyoooo seronok weh, seronok. Nahhh berjuta thumbs up utk awak. 


Tk sangka la. Dulu kawan. Mak aih. Baiknya dengan kita. Memana kita ada, wajib ah awak menyampuk sekali. Dulu online facebook je. Memang la awak akan IM kita. Sekarang? Ohh lupaaaa, kita kan stranger. Jangan tegur kita. Nanti mak awak marah sebab tegur orang yg tk kenal. Alahh dekat twitter pun samaaaa. Jangan mention saya tau. Kita mana balas mention orang lagi. Lagi-lagi orang macam awak. Hotsetap pulak. Lol. Awak ni lawak ahhh. Nahhh thumbs up lagi utk awak.


Dear friends, thank you for being such a good friend. A very good one. Appreciate sesangat. Terima kasih la, terima kasihhh!!!!! Susah nak jumpa kawan macam awak ni. Satu dalam 5 juta tau tak?! Kita tau awak stalk blog ni. Even kadang-kadang je. If you read this. Yeah, this means that....... I am disappointed with you. Totally. Tapi takpa, lumrah hidup kan. Oh please, jgn tegur saya lagi dah. Saya sangat-sangat terasa lagi sedih lagi nak menangis lagi nak hentuk kepala atas pinggan ada kawan mcm awak. Thanks kawan! xx



1 comment:

  1. aku ker ? ngehh

    -anon kamila tiada blog (:

    ReplyDelete

/>