mucho amor

mucho amor

Saturday, February 25, 2012

Haha Hehe Hikhik Hoho





Hello Hi and Assalamualaikum :)


Niat dihati sebenarnya kalau boleh taknak update blog dah. Geram punya pasal. Yelaa, bukan apa. Dah seribu hari seribu malam *hiperbola*  aku try edit satu benda. And satu benda tu langsung tk menjadi. Satu benda ok. Satu bendaaaaa!! K.... *lap air mata* aku sebenarnya sangat lah tidak faham lagi sangat lah tidak mengerti kenapa orang kata blog aku comel, best dan seangkatan dengannya. Kalau la tab blogger ni ibarat kertas, memang dah koyak lalu dicampak ke dalam tong sampah agaknya *ketuk dahi dengan pemadam* 


Sebenarnyaaaa... Harini aku update sebab aku macam nak share satu benda la. Oh... Bukan la share mana pun, just nak cerita apa yg aku rasa sesetengah orang pun akan rasa benda yg sama. Hohoho. Everytime korang chat or communicate dengan orang. Mesti korang akan letak words seperti "haha, hehe, hihi, hoho, hikhik, hukhuk" or whatsoever bunyi and expession yg ada la. Kan kan?
Pernah tk korang rasa klau korang tk letak word tu, ayat korang akan jadi terlalu serious? Hahaha. K. Mesti pernah terfikir macam tu kan? So korang pun letak la haha, hehe, lol dan sebagainya itu. Sometimes aku tk rasa pun ayat aku tu kejam or serious ke apa, but then bila tk letak word tu boleh pulak orang tanya aku asal serious sangat la. Macam takde mood la. Marah la. Itu la bla bla blaa. Ahhh rasa macam nak je baling sudu kat dia. Tapi sebenarnya lain orang lain la cara dia. Bagi aku je la benda tu akan kelihatan serious klau takde word tu sebab aku pernah experienced. Sakit je la hati bila orang tetiba kata kita ni serious. Tk nampak punya seronok aku kat situ kata aku serious. Aihh memang serious aku nak je pelempang kuasa dua kat dia. 


Okay..... Hahahaha. Sebenarnya nak cakap tu je. Semakin hari semakin kurang idea nak update blog. Ini semua gara-gara otak semakin kurang berfungsi kerana masa dihabiskan dengan duduk dirumah tanpa melihat dunia luar yg indah lagi seronok. Hahahaha k takde kaitan. Byeeeeeeeee!! xx





2 comments:

  1. yup...duk umah ni payah ckit nk perah otak..hehe

    ReplyDelete
  2. Kan? kan? Hehe. Awak pun duk rumah ke?

    ReplyDelete

/>