mucho amor

mucho amor

Wednesday, December 15, 2010

i lovee ballon ♥


I don't know why, suddenly rasa suka gilaa dengan belon. belon? kenapa belon? ehh entah la. aku pun taktau kenapa. haha. haritu aku tengok apa entah and dekat mana pun aku tak sure. suddenly aku terus teringin nak belon! yeahh, belon. tapi bukan la sebijik belon je. aku nak selambak belon! yea, belon yang sangat banyak and sangat colourful! wee~ mesti best gila kan?

oh yeahh, macam kat atas ni. bestnya la ada belon sebanyak itu and sangat colourful. ehh, pelik laa aku ni. asal la tiba tiba pulak nak main belon kan? haha. bila fikir balik, tak rasa macam comel ke kalau kita jalan-jalan somewhere else and bawa belon sebanyak tu? *okay okay, dah fikir. kita rasa kita comel, tapi nanti orang fikir kita ni ada something short kat otak tu. haha. okay la, whatever it is aku rasa BELON tu comel laa :)

No comments:

Post a Comment

/>