mucho amor

mucho amor

Monday, November 15, 2010

last day was a crazay dayy!

*candid candid pokok

*kamila, fara, maly, arina :)


*pose pose kat koop :)




*gonna miss youh, besties :)

*kawan terhebatt !

okay, kalau nak tahu ni la kerja kteorang kat sekolah tadi. yeah, takde kerja kan? so, buat la kerja sendiri. kalau dah buat kerja sendiri, harusla kerja tu agak over kan? haha. awal pagi ada perhimpunan. then, berkumpul kat dewan for price giving then masuk class. masuk class? nak buat apa eh? bosan kan? korangg, snap 'some' picture jom? SOME alyaa? maksud some kau tu BANYAK mana? haha. okay, some aku means that, almost hundred pictures la jugak yg berjaya di capture. haha. memang susah la kan kalau semua dah gila camera. tak boleh nak buat apa la. penat penat pun nak jugak tu ambik gmba. okay okay, ambik la korang. plus, this is our last moment in that class right. maybe next year some of you going to move to the other class. gosh! i hate that. and for yg dah pindah sekolah tu akan balik ke sekolah mereka semula :( i'm hoping that my results was good enough to make me stayed at that class. our last day was filled with our laughs, the jokes that they made, the songs that they played and sang together and the poco poco. oh yeah, poco poco. whoot whoot! seperti biasa, SYAZA and LIYANA became the leader :) tapiii, dorg semua malu nak poco poco kat situ. so Farihin jea la yg join dorg. even tiga orang je, okay what. comel jea korg dance. hee. while some of them join 4A punya party. the rest, duduk la dalam class and merayau rayau utk hilangkan bosan kot? but seriouslyy, tadi SANGAT SANGAT la best gila. kalau boleh nak hari hari sekolah mcm tu. hihi. and kteorang dapat spend time dengan budak budak asrama yg datang sekolah tadi. like, ARINA, WANA, AMALINA, SYAHIR, ASHRY, PEDOT, IMRAN dan lain lain :) sumpah rindu gilaaa kat korg and tadi dapat la nak bergila sekejap kan. haha. and dorg pun bapak bagus gila datang sekolah pakai uniform lengkap. datang pagi pagi and balik tengah hari same time dengan kteorg. haha. okay la kan? bila lagi korang nak merasa jadi student SEMERBAK balik : and yeah, before nak stop menaip, korang korang jangan lupa our second jamuan nanti. pergi la tauu. maybe tu pun last kita boleh gather sama sama. and enjoy for the last time :) okay, until then. next story after this k? thankyouu, (:

1 comment:

  1. nice alyaa!! i really like this and these photo..

    ReplyDelete

/>