mucho amor

mucho amor

Monday, March 5, 2012

ONE D ATTACK!

Hello Hi and Assalamualaikum :)


Oh haiiiii and haaaaaaii. Okay sila focus dekat post title. Title okay, title. Ehemmm saje nak bagitau. Semakin hari semakin ramai kawan-kawan saya yg dah team One Direction. Yeah I mean, they're a Directioner *cough* Tk sangka okay, tk sangka. Hahahaha. Ingat dulu. Sensorang je minat One Direction. Time tu excited gegila. Minat sensorang. Excited sensorang. Happy sensorang. Cite sensorang. Semua ah buat sorang-sorang. I'm forever alone kan? Hahahahahah k.


Tapiiiiiiii hari ni....... Gilaa ahh. Can you seeee? *bukak mata luas-luas* ramai dah minat 1D and I was like....... Omg tk percayanya!! Yayy!! FINALLY.... Tk alone dah. Lol. Orang pertama yg aku cite pasal One Direction is Mely. Yeah Mely la orang first yg dengar segala keseronokan yg melanda tatkala diri ini begitu excited dgn 1D. Hahahah sekarang sila imagine how excited we are. First time jumpa Mely selepas habis sekolah ialah dekat rumah Amalina masa majlis khatam quran tu and time tu jugak lah segala cerita keluar. That time ada Farah beside me. And Farah pulak forever alone masa tu. Lol sorry bebeh ;)


Next is Farihin :) First time tahu dia jugak minat 1D masa tu dekat facebook. Dia tegur kita punya profile picture. On that picture, I was holding my 1D logo card. So Farihin dengan mengganasnya cakap "jgn nak 1D sgt la" haa lebih kurang mcm tu la. Hahaha. That time kita macam dah....... Okayy..... Farihin pun!! Yayyyy. So lepastu mula lah plan nak amik gambar sesama bagai dgn logo tu. So beberapa hari lepatu Farihin dtg my house and ambil gambar sama-sama. Oh.... Sila tgk cover photo dekat FB dia. I buat sendiri okay logo-logo tu (Y) Me is shooo cute kan? *lol tetiba*



Thisssss!! saya yg buat *kening kening*

And now...... Asha pulak yg minat 1D. Hahaha. Suddenly Asha mention dekat twitter


Tetiba Asha mention tu, terkejut k...... Terkejut. Hahahahah. Yelaaa, I know lah Mely minat 1D and I nevaa thought Asha pun!! Hahahahahahah k. Bertambah lagi geng ni. And tadi dekat twitter habis semua Asha, Mely and me cerita pasal 1D. Awwww <3 Sha, awak #teamLiamPayne kan? Okay....... Kita #foreverteamNiallHoran. Lol.













Okay........ Tu je cerita dia. Saje nak bagitau tu je. Ye... Tu je. Je okay, je. Hahahahah k......





1 comment:

  1. aww aww <3
    hahaha. we are, #directioner bebeh!!

    ReplyDelete

/>