mucho amor

mucho amor

Tuesday, January 10, 2012

Awaks



Hohoho ehemm entry kali ni, emm emm emmm *buat muka comel* lol pernah comel ke masalahnya? Kbaii. Haha. Nak cite sikit ah. Sikit je, tk banyak pun. Awak awak, kita nak cite pasal awak ni. Haaa nanti kita tau mesti awak awak and awak semua tahu ni pasal sape :p haha. Awaaaakk, dengar la ni. Nak cerita dah ni. Mueheheh semalam en kita on facebook. Ye, selama ni kalau kita online, mesti on facebook punya ah xD pastu en kita bosan tauu. Pastu kita stalk awak. Haaa percaya tk kita stalk awak? Sebelum-sebelum ni, kita baik je tau. Takde pun nak stalk-stalk awak. Semalam tetiba je :p Haha. Tapi tk jumpa apa pun, ingat kalau stalk awak dapat ah jumpa emas ke, duit berjuta ke, mamat handsome ke dekat situ. Tapi takde apa pun yg kita dapat, duhh.


Ehhhhh, tak tak. Sebenarnya adaaaa! *apa cakap mcm batu caves ni?* Yess kita jumpa gambar awak yg gila bapak aihhh. Jatuh duhh iman saya. Lololololol. Saya tktahu la gambar tu awak candid ke apa kan, tapi awak awesome gila ahh. Sumpah nak ajak kawen do. Tk tk, main je. Kita tknak kawen lagi :p Gambar tu awak sorang la. Tengah berdiri, pandang tepi. Hmm pandang sape la tu. *What?? awak pandang saya?* Omgeeeeee tk percayanyaaaaa. Hahaha okay, ini tipu! :') haaa usha awek lettew. Tahuuuu dahhh. Tapi tk kesah ah yg penting awak handsome dlm gambar tu :D ehh awak, dah baca post ni bagitau tau tau? sebab nantiiii, kita nak letak gambar omey tu dalam blog kita ni, moleh taaak? mueheheheh


Errrr emmm errr, post ni macam ada masalah mental sikit en? Okay takpe, kalau dah terbaca takpe, confirm korang tk mental macam aku ni. Sape yg menyesal baca tuuu, sorrrry. Selepas ni kalau terbukak blog ni, sila tutup mata okay? *kenyit mata*
Ehh okay la, penat ah merepek. Nak story benda lain pulak la lepas ni. Hewww ;)






























AWAKS, yes awak tu la. Ehh kita rindu ni dekat awak. Tk sabar nak hari Sabtu and tk sabar nak Raya Cina. Sebab? Nanti kita raya sama-sama kan? 
Kbaiiiii, :*

2 comments:

  1. Seminggu kemudian....... haha aku baru perasan comment kau :p

    ReplyDelete

/>