mucho amor

mucho amor

Thursday, May 19, 2011

phewwww!



hey whats up guys and girls! :)
and Assalamualaikum :)


Oh yeahh hari ni boleh online lama-lama sikit sebab esok paper Agama. haha. okay, it doesn't mean that I don't have to study. I still have to and maybe a bit slow sikit lah. tk payah nak pecut sangat. kalau tk, before ni aku sempat usha fb kejap then off. yelah, mana taknya. semalam Sejarah, tadi Physic. so kena simpan sikit energy untuk study killer subject tu. and hell yeah. sejarah is f*cking susah! OMG, asal lah aku terlalu teruk untuk faham sejarah? *k, sumpah sedih. lepas ni siap sedia je lah nak ketuk ketampi kalau markah sejarah below 60 :(


And tadi pulak Physic! okay, paper 3 last week mmg menyedihkan. dah malas nak cite yg tu sebab sangatt sangatt sangatt entah apa-apa. paper 1 and 2 tadi, boleh la. I'm glad that tuition ganti hari selasa hari tu aku datang and kat tuition cikgu discuss topic tu and section B paper 2 keluar SEBIJIK yg cikgu discuss tu! yaaaay :D


I don't want to fail anymoreeeeeee :O

6 comments:

  1. Heeeee , iloveyourenglish ! Hebatt gila lah <333333
    Hmmm , goodluck tauuuu :D

    ReplyDelete
  2. memang tak puas hati... asal kau okey??? aku x okey .. ;p HAHHA

    ReplyDelete
  3. @akeyla ; hahah. apa yg hebat? tk sehebat awak la kannn :D hihi thanks hunn! <3

    @kamila ; alahh okay sikit je tu. haha

    @shafiq ; haha yeah! thanks dtg :D

    ReplyDelete
  4. wahhh, sebijik kluar? sgt tk aci!

    ReplyDelete
  5. @shaff ; haha. ha'ah, aku pun terkejut keluar sebijik. heheh. tk aci sikit je :P

    ReplyDelete

/>