mucho amor

mucho amor

Friday, March 11, 2011

cara ceramah yg baruu :D

oh yess, tadi class aku ada ceramahh! yeah, first time rasa best. sebab, first time ada ceramah dalam class and of course lah penceramah tu masuk dalam class kan? haha. cikgu cakap, skarang style nak bagi ceramah kat sekolah tu nanti akan ada beberapa penceramah and penceramah tu akan masuk certain class yang terpilih. hihi. for today, our penceramah is a lecturer from PTPL Ampang :) oh nama dia abg Akmal. kenapa panggil dia abang? okay-okay, for us dia agak muda. umur around 30 mcm tu. takde lah tua mana. takkan nak panggil pakcik pulak kan? haha. first time nampak dia dengan Mr Deva tadi, aku rasa macam kenal je abang tu. actually dia and the geng pernah datang sekolah kteorang untuk Kursus Kepimpinan and Motivasi and that time aku pun involved so dah kenal dulu before classmate yg lain :D oh yea, cara dia bagi advise agak best lah. lawak gilaaaa! *okay, tu paling penting. haha. buat-buat gaya mcm nyah sikit. lagi lahh. tk berhenti gelak! overall memang best la. aku rasa compare dia dengan lecturer yang lain yang datang bagi ceramah, dia yang paling cool kot! hihi :) dah boleh buat mcm kawan la. sporting hbes! ahha. time dia nak keluar, boleh lagi one of our classmate cakap, "terima kasih abang" hahaha. and he was like, "haha. okay, terima kasih jugak adik-adik" :D weee~ okay korang the best! next time datang Semerbak lagi! and masuk class 5 Bestari tau tau tau! :D

No comments:

Post a Comment

Post a Comment

/>