mucho amor

mucho amor

Wednesday, November 10, 2010

party party party !

with our class teacher, Miss Wong (:


our signatures (: 4 Bestari



cikguu, (:



Some of our classmate, the rest hilang? :D

yeah before start, kemas la dulu (;
okay, dah tengok gamba gamba kat atas tu? alright. ni nak cerita la sikitkan :D semalam, class kteorang, 4BESTARI telah mengadakan sebuah jamuan? *eh betul ke? apa apa jea la. haha. tak silap, jamuan tu dibuat sebab nak celebrate our hardwork and successness in our drama which is, Gulp & Gasp. actually, drama tu takde winner pun. the teachers said that, Everyone Is The Winner. so, terpaksa la accept keputusan takde pemenang. and semua class menang. hihi. and on that purpose kteorang buat la party ni untuk celebrate our kejayaan and celebrate selepas tamatnya final exam (: hari tu, semua orang bawak makanan sendiri dan dikongsi dengan penuh kasih sayang. aww! haha. we had such a great moment yesterday. eating together with friends and teachers. snapping a LOTS of pictures. and having a game before going back ^^ seriously, semalam sangat la seronok and enjoy gila. even, sempat main satu game je tapi serious kecoh mcm nak pecah class tu! hahaha. punya kuat dyorg jerit. hee. tapii, yg slack pulak orang yg sepatutnya bawak air pulak tak datang. so, dengan genius dan selambernya, syaza suruh sape entah keluar sekolah beli air. haha. tapi takpe, korang kan sukaa :D and cikgu pun sama jugak la. semua mcm kteorang je, sporting habis! pn fouziah pulak sempat lagi ceramah kteorang untuk datang class addmath time cuti nanti. haha. okaay cikgu, bebelan cikgu takkan disia-siakan (: and tak lupa, jiran jiran sebelah turut di invite. marii marii kawan kawan 4A, 4C and 4D. haha. okay, kalau ckp pasal makanan pulak, mmg mcm mcm la ada kan? yelaa, kata buat potluck. semua bawak makanan. and banyak pulak tu, tak ke mcm kenduri kat situ. haha. kenduri kenduri pun, habis jugak sebab sangatlahh sedap makanan yg dorg bawak tu. plus plus, kteorang boleh tapau lagi untuk cikgu yg busy kat bilik guru tu *anak murid yg baik. cewahh! haha. eh okay, banyak sangat la cerita. nak cerita semua mcm tak je, so until here. thanks kawan kawan yg SANGAT best && SANGAT sporting and mcm mcm sangat lagi (:






**4 BESTARI AWEEESOME!**







3 comments:

  1. alyaa, keciknye tulisan. dahlah pink. haha. aku semakin silau tau tak? bole tahan susah nak bace, kelip2 haa mataku.

    ReplyDelete
  2. haha, okay dah tukar :)

    wanaa, best best! hihi

    ReplyDelete

/>